ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 19 heinäkuu 2004 03:00

RoPS B aloitti voitolla divarin syyskierroksen

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura aloitti voitokkaasti jalkapallon B-junioreiden ykkösdivisioonan syyskierroksen. RoPS kukisti sunnuntaina huippukuntoisella raviradan viheriöllä kokkolalaisen KPV:n 2-1 (2-1).

 

Kotijoukkue hallitsi kamppailua vakuuttavasti, ja rovaniemeläisillä oli jopa varaa tuhlailla tekopaikkoja. Varsinkin ensimmäisellä puoliajalla viimeistelyssä oli pientä huolimattomuutta.

Kevätkierroksella tämän ikäluokan SM-sarjassa pelannut vierailija ei kuitenkaan päässyt ahdistelemaan missään vaiheessa, vaikka kokkolalaisten kavennusmaali syntyi maalinedustan hässäkästä 37. minuutilla. Sitä ennen ropsilaisista olivat onnistuneet Heikki Hartikainen ja Janne Turpeenniemi.

Toisella puoliajalla puntit hieman tasoittuivat, mutta RoPSin puolustus piti Antti Matinlompolon johdolla kokkolalaishyökkäykset kurissa. RoPSin keskikentällä onnistuivat Joonas Kiistala ja Aleksi Vipusaari, ja hyökkäyspäässä esiintyi vahvasti Janne Turpeenniemi.

© 2004 Lapin Kansa

Luettu 755 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227