ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 05 elokuu 2004 03:00

Turpeenniemi 15-vuotiaiden maajoukkue-ehdokasleirille

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran Janne Turpeenniemi on valittu jalkapallon alle 15-vuotiaiden maajoukkue-ehdokasleirille, joka pidetään Eerikkilän urheiluopistolla 10.-12. elokuuta.

361521
Jääpallon nuorten MM-kultamitalisti Janne Turpeenniemi on valittu jalkapallon nuorten maajoukkue-ehdokasleirille.
Turpeenniemi on kuulunut koko kauden RoPSin B-poikien ykkösdivarijoukkueen kantaviin voimiin ja kunnostautui myös viikonvaihteessa Kokkolassa pelatussa C-poikien valtakunnallisessa Kai Pahlman -lopputurnauksessa.

Turpeenniemi on maajoukkuetason urheilija myös jääpallossa. Hänet palkittiin Suomen joukkueen parhaana pelaajana voitokkaassa finaaliottelussa tammikuun lopulla Nizny Novgorodissa, Venäjällä pelatussa 15-vuotiaiden MM-turnauksessa.

Eerikkilän leirillä on valmentajana muun muassa rovaniemeläinen Hannu Haverinen. Leiriltä valitaan joukkue tämän kuun loppupuolella pelattaviin kahteen Ruotsi-Suomi maaotteluun.

© 2004 Lapin Kansa

Luettu 885 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227