ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 09 elokuu 2004 03:00

Onnikin astui RoPS B:n riveihin Vaasan kaadossa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran B-juniorit voittivat eilen vaasalaisvieraansa VPS:n luvuin 1-0 (0-0) Susivoudin kentällä. B-poikien ykkösen ottelu oli kotijoukkueen valmentaja Kari Hartikaisen mukaan tasaisin syyskierroksen tähänastisista.

  Voittomaali syntyi toisella jaksolla, kun Janne Turpeenniemi ajoi laidasta päätyyn ja keskitti Juuso Majavalle, joka heilautti pallon verkkoon lähietäisyydeltä.

VPS:n tasoitus oli syntyä samantien. RoPSin maalivahti Kari-Pekka Syväjärvi ehti kuitenkin palloa vastaan ja torjui läpiajon kulmaksi.

Lopputulos mairittelee, koska rovaniemeläisillä oli kevätkierrokselta alla kahden maalin tappio Vaasasta.

- Hyökkäyspäässä oli puutteita, emme oikein saaneet maalintekopaikkoja syntymään. Peli oli nihkeää ja iloisuus puuttui, Hartikainen pohti onnekkaaksikin näkemänsä pelin jälkeen.

Ensi sunnuntaina RoPS B lähtee maalijahtiin jälleen kotimaisemissa. Vastaan ryhmittyy tuolloin sarjajumbo Soccer Club Kuopio Futis -98, jonka voittaminen pitäisi olla nälkäisemmille vain välipala.

- Emme voi olettaa sillä tavalla. Meiltä on omista vahvuuksista kolme poikaa poissa ja osa lähtee maajoukkueleirille, mutta luottavaisin mielin me varmasti peliin lähdemme. Päätavoitteena on kuitenkin pedata hyvät asetelmat ensi kaudeksi, Hartikainen totesi raviradan ruoholla käytävästä kamppailusta.

© 2004 Lapin Kansa

Luettu 1056 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227