ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 15 elokuu 2004 03:00

RoPS A:n parempi pelaaminen ei riittänyt

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPSin A-nuoret kohtasivat eilen vieraspelissä Myllykosken Pallon. Vaikka lopputulos 3-1 (1-1) MyPalle ei mairittelisi pohjoisesta katsottuna, valmentaja näkee asian laajemmalta kantilta.

  – Pelillisesti tämä oli paras ottelu Turun jälkeen. Teimme jopa avausmaalin, mutta oman virheen jälkeen MyPa pääsi tasoittamaan ennen puoliaikaa, Jorma Turpeenniemi kertasi.

MyPan voittajaksi nostaneet kaksi maalia syntyivät toisella jaksolla: toinen tekopaikasta ja toinen RoPSin antamasta paikasta.

– FC Honkaa vastaan Rovaniemellä käännämme tilanteet toisin päin, Turpeenniemi petaili jo ensi lauantain kotiottelua.

Anjalankoskelle valmentaja ei saanut toiveistaan huolimatta vahvistusta Mika Hännisestä, joka valmistautuu liigaotteluun. Myös Jari Gröhn oli edelleen sivussa. Kaikkiaan 15 miehestä oli pelireissulle saatu mukaan vain kahdeksan.

– Siihenkin nähden lopputulos on varsin hyvä, Turpeenniemi vahvisti.

RoPSin ainoa maali heilahti verkkoon, kun Tuomo Kallio veti "hyvän kuvion päätteeksi hyvän laukauksen".

© 2004 Lapin Kansa

Luettu 861 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227