ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 18 elokuu 2004 03:00

Janne Turpeenniemi Ruotsiin maaotteluun

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemeläinen Janne Turpeenniemi on valittu alle 15-vuotiaiden maajoukkueeseen. RoPSin B-junioreissa pelaava Turpeenniemi on mukana Suomen riveissä, kun joukkue kohtaa Ruotsin kaksoismaaottelussa 24. ja 26. elokuuta. Näyttönsä Turpeenniemi antoi ehdokasleirillä.

383882
Ensimmäinen ottelu pelataan Ruotsin Nyköpingissä, minkä jälkeen vuorossa on uusi peli Oxelösundissa.

Ensimmäinen ottelu pelataan Ruotsin Nyköpingissä, minkä jälkeen vuorossa on uusi peli Oxelösundissa.

Ykkösen sarjapelejä Turpeenniemen ei tarvitse jättää väliin maajoukkuekutsun takia, koska maaottelut ajoittuvat arkipäiviin. RoPSin B-joukkue kohtaa maaottelua edeltävänä sunnuntaina vieraspelissä TP-Seinäjoen, ja Ruotsista palattuaan Turpeenniemi pääsee jatkamaan 29. elokuuta RoPSin sinipaidassa kotikentällä Oulun Tervareita vastaan.

© 2004 Lapin Kansa

Luettu 840 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227