ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 22 elokuu 2004 03:00

RoPSin A-nuorten ottelu jouduttiin keskeyttämään

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran ja Hongan välinen jalkapallon A-nuorten SM-sarjan ottelu jouduttiin keskeyttämään lauantaina Susivoudissa rajun sadekuuron vuoksi. Joukkueet ehtivät pelata 53 minuuttia ennen kuin tuomari keskeytti kamppailun. Tilanne oli siinä vaiheessa espoolaisten hyväksi 1-3.

464922
RoPSin ja Hongan välinen A-nuorten SM-sarjaottelu jouduttiin keskeyttämään ja siirtämään myöhempään ajankohtaan.
- Enpä muista, että Rovaniemellä olisi aikaisemmin jouduttu tällaiseen ratkaisuun. Ratkaisu oli joka tapauksessa oikea, sillä olosuhteet olisivat olleet liian vaaralliset, RoPSin valmentaja Jorma Turpeenniemi totesi.

Ottelua ei jatkettu sateen tauottua, koska espoolaisilla oli kiire lentokoneeseen. Näin ollen ottelu siirretään Suomen Palloliiton myöhemmin ilmoittamaan ajankohtaan.

© 2004 Lapin Kansa

Luettu 677 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227