ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 30 elokuu 2004 03:00

RoPSin A-poikien loppukiri ei riittänyt

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Oulun Luistinseuran räväkkä alku oli liikaa Rovaniemen Palloseuralle sunnuntaina Raatissa pelatussa jalkapallon A-poikien SM-sarjan ottelussa. OLS mätti kolme maalia ensimmäisen 20 minuutin aikana ja korjasi täyden pistepotin lukemin 3-2 (3-1).

 

RoPS hallitsi ottelua viimeiset 70 minuuttia, mutta loppupuolella tarjoutuneista maalipaikoista ei saatu tasoitusta millään ilveellä. Rovaniemeläisten loppukirissä onnistuivat maalinteossa Antti Peura ja Harri Hirvelä.

- Kentällä tuli ehkä pieni paniikki, kun tiedettiin pelin tärkeys. Kova taistelu ei tuonut toivottua tulosta, vaikka meillä oli eväät voittoon. Pelin loppupuolella kärjessäkin oli miehiä riittävästi, RoPSin valmentaja Jorma Turpeenniemi harmitteli.

Turpeenniemi korosti, ettei eilisen tappion jälkeen ole syytä vaipua synkkyyteen.

© 2004 Lapin Kansa

Luettu 808 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227