ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 06 syyskuu 2004 03:00

RoPS-B esitti syyskierroksen parasta

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura esitti syyskierroksen parasta peliään sunnuntaina Oulussa B-nuorten I divisioonassa. Se takaisi 1-1 (0-1) tasapelin Oulun Luistinseuraa vastaan.

  - Olimme parempi joukkue, mutta viimeistely vähän ontui. Kerran pallo oli ylärimassa ja neljä kertaa pääsi mies läpi ilman tulosta, kertasi valmentaja Kari Hartikainen.

RoPSin johtomaalin 1. jaksolla viimeisteli terävästi pelannut Juuso Majava. Maalivahti Kari-Pekka Syväjärvi sytytti joukkueen avausjaksolla kahdella hienolla torjunnallaan. Joonas Kiistala oli keskikentän maestro maukkailla syötöillään.

Tasapeli varmisti jo RoPSin divaripaikan ensi kaudeksi. Joukkue säilyy hyvin, sillä vain kaksi runkopelaajaa kasvaa A-junioreihin. Sarjasta on jäljellä kolme ottelua, joista kaksi on kotona. Ensi lauantaina vastaan juoksee Varkauden Jalkapalloklubi. (KP)

© 2004 Lapin Kansa

Luettu 931 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227