ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 09 touko 2005 03:00

RoPS-B kaatoi Jaron

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura otti 2-0-voiton Pietarsaaren Jarosta jalkapallon B-junioreiden Ykkösen pohjoislohkon ottelussa. Kotijoukkue hallitsi pelitapahtumia mielin määrin Lapinaukean kentällä pelatussa ottelussa.

  - Tämä oli erittäin hyvä, rauhallinen ottelu koko joukkueelta, totesi tyytyväinen valmentaja Kari Hartikainen.

RoPS pystyi kahdella juoksuvoimaisella kärkihyökkääjällään pitämään pelin vastustajan puolustuspäässä, niin ettei Jaro saanut keskialuetta lainkaan haltuunsa. Juuso Majava laukoi 20. minuutilla 1-0 johto-osuman. 2-0 maalista vastasi Juha Bergman, joka oli koko ottelun ajan vaikea pideltävä Jarolle.

- Onnistujia riitti kentän kaikilla osa-alueilla. Joonas Hämäläinen jakoi loistavia syöttöjä keskikentällä ja Jussi Inkeröinen rauhoitti peliä puolustuksessa.

- Toki joitain virheitäkin tuli, mutta vastustaja ei onneksi päässyt niistä rankaisemaan.

RoPS-B:n pelit jatkuvat viikon päästä lauantaina kotiottelulla OLS:ia vastaan.

- On hyvä, ettei meillä ole tällä viikolla viikkopeliä, sillä osa pelaajista on ollut kuumeessa. Nyt saamme porukan taas kuntoon ja palauttavalla harjoittelulla valmistauduttua ensi viikon koitokseen.

© 2005 Lapin Kansa

Luettu 1149 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227