ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 05 syyskuu 2005 03:00

RoPS-B:n nousuhaaveille kolaus

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran haaveet mahdollisesta noususta ikäluokan SM-sarjaan kokivat kolauksen sunnuntaina Mäntyvaaran nurmella, kun kotijoukkue jäi 1-1 (1-0) tasapeliin Vaasan Palloseuran kanssa I divisioonan ottelussa.

874631
Juuso Majava (oik.) teki hallitusti RoPSin johtomaalin avausjaksolla.
RoPS on menestynyt vieraskentällä mainiosti, mutta kaksi kotitasapeliä sekä tasuri Oulussa viikolla ovat viemässä pohjan nousuhaaveilta.

- Nyt on annettu kuusi pinnaa pois, joten jatkossa keskitytään pelaamaan entistä leveämmällä rintamalla. Jo ensi sunnuntain vierasottelussa Kajaanissa (KaPa) saavat peliaikaa vähemmän pelanneet, kertoi valmentaja Kari Hartikainen.

RoPSilla on pelaamatta sarjasta viisi ottelua (2 vieraissa, 3 kotona), joten noususaumatkin ovat yhä olemassa jos kärki alkaa kompuroida.

Eilen RoPSin olisi pitänyt ratkaista ottelu avausjaksolla. Joukkue siirtyikin 1-0 johtoon, kun Juuso Majava pisti pallon hallitusti etunurkkaan saatuaan läpisyötön Niko Poikelalta. Muut ratkaisun paikat jäivät käyttämättä.

Toista jaksoa hallitsi taas vierailija ja vaasalaiset tekivät ansaitun tasoitusmaalin.

- Olimme 2. jaksolla vastaanottava osapuoli, Hartikainen myönsi. (KP)

© 2005 Lapin Kansa

Luettu 898 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227