ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 18 syyskuu 2005 03:00

RoPS C15 P-Suomen mestariksi

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Jalkapallon C15-ikäluokan valiosarjan Pohjois-Suomen piirinmestari varmistui lauantaina, kun Rovaniemen Palloseura voitti toiseksi viimeisellä kierroksella oululaisjoukkue Tervarit mustat -91 7-0.

 

Saarenkylän FC Lynx varmisti sarjan kakkossijan voittamalla myös Tervarit 4 -1. Ennen viimeistä pelikierrosta RoPSin ja FC Lynxin ero on viisipistettä. Sunnuntaina RoRS kohtaa KaPan Kajaanissa.

RoPS C15-joukkueessa ovat pelanneet Jarkko Lahdenmäki, Teemu Jokelainen, Joni Alatalo, Juho Pernu, Toni Töyräs, Joni Savolanen, Joni Salo, Santeri Viitasaari, Marko Määttä, Tomi Hartikainen, Mika-Matti Maisonvaara, Kalle Honka, Ville Määttä, Mikko Ruokamo, Vili Koskiniemi, Tero Ollila ja Henry-Petteri King. Joukkueenjohtajana on toiminut Juha Maisonvaara, valmentajana Teijo Ollila sekä huoltajana Jouni Töyräs.

RoPSin C14 valkoisten Sami Hartikainen sekä RoPSin D13-joukkueen Jerry Björkberg ja Toni Vesala ovat välillä käynet paikkaamassa sairaspoissaoloja. Joukkue on ollut kasassa ensimmäistä vuotta.

© 2005 Lapin Kansa

Luettu 1839 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227