ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 18 syyskuu 2005 03:00

RoPS-B tasasi VIFK:n kanssa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran B-juniorit tasasivat pisteet lauantaina Vaasan IFK:n kanssa lukemin 2-2 (2-2). Kotijoukkueen esitys oli ainakin muutaman piirun verran parempi, kuin viikko sitten Kajaanissa, jolloin RoPS hävisi Kapalle rökälenumeroin 6-1.

  - Nyt oli tasainen ottelu. Molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa ja mahdollisuutensa voittaa, mutta pisteet jaettiin, valmentaja Kari Hartikainen sanoi.

RoPS ja VIFK etenivät ottelussa tasatahtia ja maaleja tehtiin vuoronperään.

- Vieraat menivät 0-1 johtoon, meidän omasta virheestä. Tasoitusmaali oli komea, kun Pekka Kurttila pukkasi kulmasta hienon maalin, Hartikainen kiitteli.

RoPSin Juuso Majava vei kotijoukkueen 2-1 johtoon, mutta VIFK tasoitti rangaistuspotkusta.

- Pikkuisen oli sellaista syksyn pelailun makua, mutta ainakin pieni ryhtiliike Kajaani-peliin verrattuna, Hartikainen sanoi.

RoPSin B-junioreilla on vielä kolme ottelua jäljellä, joista seuraava on jo tänään, kun RoPSin vieraaksi saapuu PS Kemi.

- Tarkoitus on ottaa vielä kotivoitto. Siitä lähdetään, Hartikainen ennakoi.

B-junioreiden RoPS-PS Kemi ottelu pelataan tänään Susivoudilla ja ottelu alkaa jo kello 12. (JL)

© 2005 Lapin Kansa

Luettu 993 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227