ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 26 syyskuu 2005 03:00

GBK karkasi RoPSin B:ltä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Gamlakarleby Bollklubb oli RoPSille eilen liian kova vastus B-nuorten ykkösdivisioonan ottelussa Mäntyvaarassa. GBK lähti paluumatkalle Kokkolaan voitettuaan rovaniemeläiset 1-3 (0-2).

  Kotijoukkue tosin lähti peliin altavastaajana, sillä GBK on sarjataulukossa kolme pistettä RoPSia edellä ja voitti RoPSin kevätkierroksella kotonaan lukemin 3-1.

- Kova porukka oli vastassa, mutta peli oli tasainen. Kokkolalaisten alakerta uhrautui ja torpedoi kavennusyritykset, valmentaja Kari Hartikainen totesi.

GBK karkasi RoPSilta heti ensimmäisen puoliajan aluksi. Avausmaali vieraille syntyi vapaapotkusta 9. minuutilla, ja toisen kerran verkko heilui läpijuoksun päätteeksi.

Hyvään takaa-ajoon RoPSin siivitti Aleksi Vipusaaren maali toisen puoliajan alussa. Puolen kymmentä mahdollisuutta tasoitukseen RoPS kuitenkin tuhlasi, ja häviön sinetiksi tuli Kokkolan kolmas osuma kulmasta vain pari minuuttia ennen loppuvihellystä.

Sarjan päätteeksi RoPS matkustaa Kauhajoen Karhun vieraaksi 2. lokakuuta. Ennen eilistä peliä RoPS oli sarjataulukossa viidentenä. (KH)

© 2005 Lapin Kansa

Luettu 1029 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227