ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 14 huhtikuu 2006 14:51

RoPSista kolme junioria P-Suomen kykyleirille

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Suomen palloliitto on kutsunut Rovaniemen Palloseurasta Mika-Matti Maisonvaaran, Marko Kiistalan ja Jerry Björkbergin kykyleirille Vaasaan. Norrvallan Urheiluopistolla 19.-20.4. pidettävälle leirille osallistuu Pohjois-Suomesta 25 vuonna 1992 syntynyttä jalkapalloilijaa.

Mika-Matti Maisonvaara on kutsuttu kykyleireille jo useampana vuonna. Marko Kiistala oli kykyleirillä myös tämän vuoden maaliskuussa ja nyt Jerry Björkbergin taidot on huomattu ja hänetkin on kutsuttu mukaan huhtikuun leirille. Kykyleirit ovat usein kaukana, mutta pojat ovat tyytyväisiä kun pääsevät kehittämään taitojaan eri jalkapalloseuroista olevien kykypelaajien kanssa. Matkalla on aikaa vaihtaa peli- ja harjoittelukokemuksia.

Aktiivinen harjoittelu on tuottanut tulosta, sillä 14-vuotiaat Marko ja Jerry pelaavat poikien B-16 piirisarjaa. Mika-Matti pelaa myös ikäluokkaansa ylemmässä sarjassa, B17-ikäluokassa I divisioonaa, josta on mahdollisuus nousta SM-sarjaan. RoPSin junioripäällikkö Markus Memonen seuraa tiiviisti junioreiden kehittymistä ja ehdottaa tarvittaessa ylempään ikäluokkaan siirtymistä jos se on pelaajan kehityksen kannalta hyvä vaihtoehto.

© 2006 Lapin Kansa

Luettu 950 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227