ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 27 huhtikuu 2006 10:25

RoPSin A-nuoret luopuvat nelosen sarjapaikasta

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran A-nuoret ovat luopuneet jalkapallon nelosen sarjapaikasta. Syynä on joukkueen pelaajaringin kapeus.

RoPSin A:n oli tarkoitus pelata tänä kesänä kahdessa eri sarjassa eli miesten nelosessa ja A-nuorten 1. divisioonassa, mutta joukkue keskittyy kesällä vain A-nuorten 1.divisioonan peleihin.

- Pelaajarinki on sen verran kapea, että osallistuminen kahteen eri sarjaan olisi tullut pojille liian raskaaksi.

Kaikkiaan pelejä olisi tullut 37, sanovat RoPSin A-nuorten valmentaja Pentti Majava ja RoPSin junioripäällikkö Markus Memonen.

Sarjapaikasta luopuminen maksoi RoPSille Suomen Palloliiton perimän luopumismaksun eli 506 euroa.

Toukokuun 13. päivä alkavaan 1. divisioonaan A-nuoret saavat pelaajatäydennystä B-nuorista. RoPSin A-nuorten pelaajaringissä on kaikkiaan 18 pelaaja, joista viisi pelaaja on ollut koko talven RoPSin edustusjoukkueen mukana.

Jalkapallon nelonen pyörähtää käyntiin tulevana viikonloppuna. Sarjassa pelaavat RoPSin A-nuorten luopumisen jälkeen Kemijärven Pallo-55, Keminmaan Pallo, Kuusamon Pallo-Karhut, Arpelan Palloseura, Pasmajärven Pallo (Kolari), Sodankylän Pallo, Sallan Palloseura, FC Lynx 2 (Rovaniemi), Rovanieni United, Kittilän Palloseura ja Tornion Pallo-47 2.

Jarno Lakkala
© 2006 Lapin Kansa

Luettu 2097 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227