ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 07 touko 2006 14:27

RoPS B-nuorissa voiton tiellä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran B-nuoret jatkavat hyviä otteita ikäluokan I divisioonan pohjoislohkossa. Lauantaina RoPS kukisti kotikentällään Saarenkylässä Tervarit Oulusta 5-2 (3-2).

RoPSin tilillä on kolmesta ottelusta kaksi voittoa ja tasapeli.

- Peli paranee koko ajan ja tämä oli kauden parasta tähän mennessä etenkin hyökkäyssuuntaan, kehaisi tyytyväinen valmentaja Markus Memonen.

Tervarit roikkui tuntumassa toiselle jaksolle asti.

- Saimme pelin toisella puoliskolla yhä tiiviimmäksi ja samalla vastustajalta tilan pois, näki Memonen.

RoPSin maalipyssyinä olivat kaksi osumaa viimeistelleet Timo Harvey ja Juha Bergman sekä ykkösjoukkueesta lainassa ollut Janne Turpeenniemi. Harveyn peli päättyi törmäykseen oululaismaalivahdin kanssa ja hän otti lukua kentän päädyssä vielä ottelun päätyttyä. Myös Tervareiden maalivahti joutui vaihtoon.

RoPSin kausi jatkuu ensi lauantaina vierasottelulla TP-Seinäjoen 2-joukkuetta vastaan. (KP)

© 2006 Lapin Kansa

Luettu 1051 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227