ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 21 touko 2006 16:32

RoPS A kaatoi Karhun

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Karhu kaatui lauantaina, kun Rovaniemen Palloseura kukisti jalkapallon A-poikien Ykkösen kotiottelussa kauhajokelaisen vastustajansa 3-1 (1-0).

Rovaniemeläisten kannalta lähtökohta kotiotteluun ei ollut paras mahdollinen, sillä vahvuudesta puuttui monta pelaajaa sairastumisten ja loukkaantumisten vuoksi.

Taistelutahtoa kuitenkin riitti. Tasatilanne 1-1 muuttui Kimmo Karvosen ja käsi kipsissä pelanneen Juuso Majavan maaleilla rovaniemeläisvoitoksi 3-1. Karvonen teki myös joukkueen avausmaalin.

- Kyllä tästä varmasti jotain tulee kunhan saadaan loukkaantuneiden ja sairastuneiden listaa lyhyemmäksi, valmentaja Pentti Majava totesi.

RoPS kohtaa seuraavaksi ensi lauantaina kotona VIFK:n. (JP)

© 2006 Lapin Kansa

Luettu 1097 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227