ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 18 kesäkuu 2006 14:20

RoPS-A nautiskeli Seinäjoella 8 maalilla

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran A-nuorten kova kesäkunto jatkui lauantaina I divisioonan vierasottelussa Seinäjoella. RoPS murjoi kotijoukkue TP-Seinäjoen maalittoman avausjakson jälkeen peräti 8-0.

3494206.jpg

- Homma oli hyvin hanskassa jo avausjaksolla, mutta maalinteosta puuttui viimeinen silaus. Toisen jakson alkuun teimme nopeasti kolme maalia ja homma oli siinä. Sen jälkeen pojat pääsivät jopa nautiskelemaan, summasi RoPSin valmentaja Pentti Majava.

RoPS teki muutaman komean osuman ja yhden suoraan kulmapotkusta. Ykköstykki oli Kimmo Karvonen, joka viimeisteli peräti neljä osumaa eli yhden yli hattutempun ja vieläpä yhden pelijakson aikana. Juha-Pekka Inkeröinen osui kahdesti ja RoPSin Tervolan apu Olli Hemminki myös kahdesti.

RoPS on pohjoislohkossa kakkosena ennen päätöskierrosta. Vaasan Palloseuralla on yhden pisteen etumatka, jotka se puolustaa heinäkuun alussa kotipelissä TP-Seinäjokea vastaan. RoPSin viimeiseksi vastustajaksi tulee KPV Kokkolasta.

- Ensin pelataan pelit loppuun ja sitten katsotaan missä ollaan. Näyttää kyllä siltä, että VPS nousee syyskaudeksi SM-sarjaan, ennakoi Majava. RoPS on kärsinyt kauden ainoan tappionsa juuri vaasalaisille avausottelussa. (KP)

© 2006 Lapin Kansa

Luettu 1169 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227