ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 01 heinäkuu 2006 13:13

RoPS-A jäi odottamaan lauantain uutisia

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran hoiti perjantaina osuutensa loppuun A-nuorten I divisioonan kevätkierroksella peittoamalla Kokkolan Palloveikot peräti 8-0 (4-0) Susivoudin nurmella.

3575114.jpg

Juuri nyt RoPS on pohjoislohkon piikkipaikalla ja menossa syyskierrokselle SM-sarjaan. Lohkon voitto ratkeaa kuitenkin vasta tänään VPS:n ja TP-Seinäjoen kohtaamisessa Vaasassa. Jos VPS voittaa, se nousee SM-sarjaan. Tasapelillä nousija on RoPS.

RoPSin vire on huima, sillä kahden viimeisen pelin maalisaldo on 16-0. Valmentaja Pentti Majava tosin näki, että KPV oli heppoisampi vastus kuin aiemmat.

Majavan poika Juuso Majava tehtaili perjantaina hattutempun eli kolme maalia. Muut maalintekijät olivat Antti Matinlompolo, Kimmo Karvonen, Tapani Rytilahti sekä maalivahti Kari-Pekka Syväjärvi, joka niittasi loppunumerot 8-0 rankkaripilkulta. (KP)

© 2006 Lapin Kansa

Luettu 1186 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227