ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 21 elokuu 2006 03:09

RoPS B:lle makea voitto Susivoudissa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura hallitsi vakuuttavasti jalkapallon B-poikien Ykkösen ottelua TP-Seinäjoen kakkosjoukkuetta vastaan lauantaina Susivoudissa. RoPS voitti kamppailun maalein 4-2.

Isäntäjoukkueella olisi ollut eväitä jopa leveämpään voittoon, mutta Timo Harveyn (2), Mika-Matti Maisonvaaran ja Juha Bergmanin tekemät maalit riittivät mainiosti. RoPSin maalivahti Henri Uusitalo kunnostautui torjumalla rangaistuspotkun.

- Tämä oli koko joukkueelta hyvä peli varsinkin ensimmäisellä puoliajalla, tyytyväinen valmentaja Markus Memonen tuumi.

TP-Seinäjoki kävi johtoasemassa ottelun alussa, mutta RoPS teki nopeasti kaksi maalia ja johti sen jälkeen ottelua loppuvihellykseen asti.

RoPS hallitsi hienoisesti myös toista puoliskoa, vaikka vastustaja pääsi paremmin peliin mukaan.

RoPS kohtaa ensi lauantaina Rovaniemellä Siilinjärven Palloseuran. (JP)

© 2006 Lapin Kansa

Luettu 1070 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227