ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 27 elokuu 2006 13:47

RoPSin B-pojille täysi potti

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran B-pojat voitti jalkapallon Ykköseen syyskaudelle nousseen Siilinjärven Palloseuran luvuin 1-0 (1-0). Voittoon vieneen maalin viimeisteli jo kolmen minuutin pelin jälkeen Timo Harvey.

Ratkaisun pohjusti avausjakson oikaella laidalla raatanut Markus Vuoskolompolo. Kentän parhaaksi noussut Vuoskolompolo karvasi pallon itselleen keskialueella ja antoi hetkeä myöhemmin mainion keskityksen, josta Harvey pääsi maalintekoon. Joukkueensa avainpelaaja siirtyi tauon jälkeen laidalta keskikentän keskustaan ja teki vahvaa jälkeä loppuun saakka.

- Markus teki todella paljon töitä, juostuja metrejä kertyi runsaasti. Muu joukkue oli aika tasainen, mutta paikkoja luotiin kuitenkin sen verran enemmän kuin vastustaja, että voittoa voi pitää ansaittuna, valmentaja Markus Memonen summasi.

- SiPS yritti hyökkäyksiä pitkillä palloilla ja ne saatiin katkottua melko hyvin. Oma pelinrakentelu ei ollut parasta mihin pystymme, joten kokonaisuus jäi hieman sekavaksi, hän ruoti. (MK)

© 2006 Lapin Kansa

Luettu 1084 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227