ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 03 syyskuu 2006 14:59

RoPS-B:n loppukiri ei riittänyt Joensuussa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran loppukiri ei riittänyt pisteisiin jalkapallon B-nuorten I divisioonassa lauantaina Joensuussa. Kotijoukkue Jippo hallitsi ottelun avausjaksoa ja teki 25 minuutissa kaksi maalia. Ne riittivät lopulta 2-1 (2-0) voittoon.

RoPS isännöi pelitapahtumia 2. jakson loppupuolella ja nousi maalin päähän, kun Timo Harvey viimeisteli kulmapotkusta 2-1. Pallo osui kertaalleen myös ylärimaan ja ”vähältä piti” -tilanteita oli muitakin.

RoPSilla on jäljellä vielä puolenkymmentä ottelua eikä sarjapaikka ole varma. Valmentaja Markus Memosen mukaan kesiryhmän alapuolella on tasaista ja jokainen ottelu on tärkeä. Seuraava vastustaja on Kauhajoen Karhut, joka tulee Rovaniemelle ensi viikonvaihteessa. (KP)

© 2006 Lapin Kansa

Luettu 1072 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227