ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 24 syyskuu 2006 13:51

Tapio Kallunki vuoden nappulaliigaohjaaja

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(1 ääni)

Rovaniemen Palloseuran nappulakauden päättäjäisissä palkittiin vuoden nappulaliigaohjaajana Tapio Kallunki, joka on ollut jo vuosia aktiivisena valmentajana 7 - 11 -vuotiaille tarkoitetussa nappulaliigassa.

3772856.jpg

Nuorempien, alle 7-vuotiaiden nappulakoulun ohjaajista RoPS valitsi vuoden nappulakoulun ohjaajaksi Heikki Hannolan.

Vuoden tuomariksi valittiin tänä vuonna A-junioreiden alakerrassa pelaava Antti Matinlompolo. Omien harjoituksiensa ja peliensä ohessa häneltä on riittänyt vielä tarmoa nuorempien valmentamiseen Aston Villan -nappulajoukkueessa ja vielä tuomarointiinkin nappulaliigan otteluissa.

Päättäjäisistä muodostui jälleen varsinainen palkintokavalkadi, kun perinteiseen tapaan palkittiin jokaisen nappulajoukkueen pikkupelaaja. Pelaajien lisäksi RoPS palkitsi kauden päättäjäisissään lauantain myös nuorisotyössä mukana olevia vanhempia.

RoPSin juniori-ikäisten, eli yli 11-vuotiaiden jalkapallokausi päättyy vasta myöhemmin lokakuussa.

© 2006 Lapin Kansa

Luettu 2054 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227