ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 04 huhtikuu 2007 11:19

Pienet marginaalit RoPS:n poikia vastaan SM-futsalissa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura putosi äärimmäisen täpärästi mitalitaistosta P92 -ikäluokan futsalin SM-turnauksessa Helsingissä. Jos Rauno Ylipaavalniemen suojatit olisivat tehneet tai päästäneet alkusarjassa yhden maalin vähemmän, joukkue olisi pelannut vähintään pronssista.

Nyt tie vei pelaamaan viidennestä sijasta, jonka RoPS hävisi Euran Pallolle lukemin 1-2.

Virkeästi esiintynyt RoPS voitti alkusarjassa 2-1 Lempäälän Kisailijat, joka otti lopulta hopeaa. Kuopiolaisen AC Barcan joukkue kaatoi 4-2. Ainoa tappio tuli tulevalle mestarille Hyvinkään Palloseuralle (0-3).

HyPS:n, LeKi:n ja RoPS:n voitettua toisensa ristiin kaikki kolme päätyivät kuuteen pisteeseen, mutta vain Hyvinkää ja Lempäälä mitalipeleihin.

©2007 Lapin Kansa

Luettu 1023 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227