ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 13 heinäkuu 2007 13:49

Kemijoki Akatemia SM-turnauksen kuudes

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Kemijoki Akatemia sai tyytyä kuudenteen sijaan jalkapallon talenttiakatemioiden SM-turnauksessa Eerikkilässä. Torstain sijoitusottelussa rovaniemeläiset kokivat 0-2 (0-0) tappion kotkalaiselle KooTeePee Akatemialle.

- Tehottomuuteen meidän peli täällä kaatui. Kovin oli sama kaava kuin aiemmissakin peleissä. Tekopaikkoja oli, mutta jos niistä ei maaleja synny, varmasti häviää. Täällä tehtiin tilastoja mm. maalipaikoista ja meillä niitä oli melkein eniten, summasi Kemijoki Akatemian valmentaja Jorma Turpeenniemi.

KooTeePeetä vastaan Kemijoki Akatemia hallitsi kenttätapahtumia 80 minuuttia, mutta vastustaja teki viimeisen 10 minuutin aikana kaksi maalia ja sjoittui viidenneksi.

- Yleiskuva on silti positiivinen. Jos on 20 akatemian joukossa kuudes, on asioita tehty myös oikein. Nyt tiedetään mitä jatkossa pitää menestyksen eteen tehdä. Puutteet löytyivät vauhtikestävyydessä ja kovista peleistä, Turpeenniemi näki.

Talenttiakatemioiden mestariksi pelasi HJK Akatemia, joka kukisti finaalissa TPS Akatemian 2-1 (1-0). Pronssin kuittasi JJK Akatemia Jyväskylästä voittamalla Pirkanmaa Akatemian 3-0. (KP)

© 2007 Lapin Kansa

Luettu 1123 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227