ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 13 elokuu 2007 10:16

RoPS B jatkoi voitolla

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran B-juniorit jatkoivat voitto-ottelujaan B:n Ykkösen syyskierroksella. RoPS voitti kotiottelussa JJK 2:n Jyväskylästä maalein 6-2 (5-1).

- Ensimmäinen jakso oli meiltä hyvää peliä. Toisella jaksolla homma meni pelailuksi ja Ville Määtän toisen keltaisen kortin ja ulosajon myötä jouduimme pelaamaan alivoimalla, valmentaja Jussi Vatanen totesi.

Santeri Viitasaari teki RoPS:n ensimmäisen maalin ja Tomi Hartikainen toisen. Jerry Björkberg ja Mika-Matti Maisonvaara tekivät molemmat kaksi maalia.

- Otteluohjelma on ollut tähän mennessä helppo syyskierroksella, Vatanen totesi joukkueen runsasmaalisista voittopeleistä viime aikoina.

- Joukkueessa on hyvä vire ja voitontahtoa löytyy. Vastus kovenee jatkossa, ensi viikolla mitataan joukkueen taso vieraspelissä Joensuun Jippoa vastaan. (MV)

© 2007 Lapin Kansa

Luettu 962 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227