ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 24 syyskuu 2007 10:54

RoPS:n B-juniorit rennosti voittoon

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS:n B-juniorit ottivat rennon 3-0 (3-0)-voiton Kokkolan Palloseurasta Saarenkylässä pelatussa Ykkösen ottelussa.

- Meillä ei ole enää nousumahdollisuuksia, mutta ei myöskään putoamisvaaraa. Sikäli loppukauden peleissä ei ole enää panosta, mutta vastaavasti joukkue saa pelata ilman paineita, valmentaja Jussi Vatanen totesi.

- Voitto irtosi hyvällä puolustuspelillä, Vatanen jatkoi.

RoPS iski ensimmäisen maalin 12. peliminuutilla. Mika-Matti Maisonvaara veti kaukaa ja vastustajan maalivahdin avustuksella pallo upposi verkon perille. Santeri Viitasaari lisäsi RoPS-johdon 2-0:aan 21. minuutilla puskemalla pallon maaliin kulmapotkusta. Joona Kortelainen kaunisteli loppulukemat 3-0:aan.

RoPS:n B:llä on sarjakautta jäljellä vielä kaksi ottelua. Joukkue kohtaa ensi sunnuntaina OLS:n vieraissa ja 7.10. MP:n kotona.

© 2007 Lapin Kansa

Luettu 1031 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227