ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 01 lokakuu 2007 11:23

RoPS B tasapeliin Oulussa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura pelasi 1-1 (1-0) tasapelin Oulun Luistinseuraa vastaan jalkapallon B-poikien Ykkösessä sunnuntaina Castrenin kentällä.

Lopputulos oli kohtuullisen oikeudenmukainen, sillä OLS hallitsi ensimmäistä puoliaikaa ja RoPS heilutti tahtipuikkoa toisella puoliskolla.

OLS painosti rajusti avausjaksolla, mutta RoPSin maalivahti Teemu Jokelainen piti joukkuetta pystyssä hyvillä torjunnoilla. Yksi takaisku tuli 37. minuutilla, kun OLS:n pelaaja sai irtopallon maalin eteen ja pääsi tekemään täysosuman.

Toinen puoliaika oli täysin RoPSin hallintaa. Maalipaikkoja oli runsaasti kunnes 65. minuutilla tärppäsi. Tomi Hartikainen pääsi puolustajan syöttöön väliin ja laittoi pallon tyhjään maaliin.

RoPSin B-poikien kausi päättyy tulevana sunnuntaina Saarenkylässä kello 13. Vastassa on Mikkelin Palloilijat. (JP)

© 2007 Lapin Kansa

Luettu 962 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227