ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 03 marraskuu 2007 18:53

Junioreiden RoPS - Päivät Lapin Urheiluopistolla

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Noin satapäinen joukko RoPS:n eri ikäkausijoukkueissa pelaavia nuoria kokoontui 3.11. pariksi tunniksi yhteisiin jalkapallotreeneihin Urheiluopistolle kauniina marraskuisena aamuna. Yhteisten harjoitusten ideana oli tutustuttaa junioreita toisiinsa ja samalla ohjaajat ja valmentajat saavat hyvän tilaisuuden keskustella ohjaamisesta ja vaihtaa tietoa omalla tasollaan.

Klikkaa!

 

Klikkaa!Yhteisen alkulämmittelyn jälkeen juniorit jaettiin joukkeittain käymään läpi harjoituspisteitä, joita oli kaikkiaan seitsemän kappaletta. Vuonna 1996 syntynyt Willem I:n Anna Haataja kertoi tyjkänneensä eniten potkutekniikasta ja puskemisharjoitteista. Anna kertoi pelanneensa jalkapalloa kaksi vuotta ja hän sanoi harrastavansa talvella lisäksi ampumahiihtoa. Hän sanoi lisäksi tykkäävänsä kovasti siitä että saimme olla Urheiluopistolla lämpimässä harjoittelemassa. Anna sanoi myös, että eri rasteilla vahtuva valmentaja oli jännä juttu mutta ei jännittävä!

Klikkaa!E97 joukkueessa pelaava 10-vuotias Vili Saarijärvi tykkäsi myös pitkästä aikaa käydä jalkkistreeneissä. Vilin talvilajina on jääkiekko ja tämä päivä toi mukavaa vaihtelua talviharjoitteluun. Vili kertoi tykänneensä eniten lihaskuntoharjoitteista ja piti harjoittelupaikkaa (Urheiluopistoa) hienona treenipaikkana - Paljon kavereita ja tilaa riittää ja harjoitukset ovat monipuoliset, tuumasi Vili.

Kentän laidalla RoPS:n nuorisojaoksen puheenjohtaja Matti Ruoho jutusteli päivistä Jouni Pussisen kanssa, joka toimii E96 joukkueen joukkueenjohtajana. Miehet tuumivat, että on hienoa, että kaikki ikäkausi joukkueiden pelaajat pääsevät yhdessä tällaisiin puitteisiin. Samalla valmentajat pääsevät näkemään toisiaan ja vaihtavat omia kuulumisiaan. Opiston tiloja ja opistolaisten osaamista voisi kenties hyödyntää vielä paremmin ja monipuolisemmin, miehet miettivät.   Junioripäällikkö Jouni Seppänen halusi kehittää RoPS-päiviä edelleen. Seuraavalla kerralla, kun junioreita on paikalla varmasti enemmän, parannamme harjoitteiden laatua ja tehostamme ajankäyttöä, kertoi Seppänen. 

RoPS - Päivät jatkuvat läpi talven. Seuraavat ovat joulukuussa ja ennen ulkokentille siirtymistä huhtikuussa pidetään viimeiset.

 

Pasi Gynther
Tiedottaja
Nuorisojaosto

© 2007 RoPS

Luettu 1239 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227