ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 05 touko 2008 11:02

RoPS-B avasi pistetilinsä Saarenkylässä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura avasi pistetilinsä sunnuntaina jalkapallon B-poikien I divisioonassa. RoPS pelasi 2-2 (1-0) tasapelin Vaasan Palloseuran kanssa Saarenkylän tekonurmella.

RoPS johti ottelua kahdesti, mutta VPS tuli tasoihin varsin tasaisessa koitoksessa. RoPSin maalit syntyivät vapaapotkusta ja sen jälkitilanteesta. Ensimmäisen viimeisteli Ville Määttä ja toisen Mika Ylipaavalniemi.

- Tämä oli jo astetta parempi esitys kuin sarja-avauksessa. Pelissä on jo oikea suunta, vaikka alokasmaisia virheitä yhä tuleekin, arvioi RoPSin valmentaja Jouni Seppälä.

RoPSin kausi jatkuu ensi sunnuntaina Oulussa ennakkosuosikki Tervareiden vieraana. KP

© 2008 Lapin Kansa

Luettu 875 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227