ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 18 elokuu 2008 11:09

RoPS B:n kiri ei riittänyt Oulussa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran loppukiri ei riittänyt jalkapallon B-poikien ykkösen ottelussa sunnuntaina Oulun Heinäpäässä. Kotijoukkue Oulun Luistinseura nappasi sarjapisteet maalein 2-1 (1-0).

RoPSin peli alkoi takkuisesti, sillä joukkue sortui avausjaksolla virhesyöttöihin ja arviointivirheisiin. Toisen puoliajan alkuun tuli vielä oma maali, mutta sen jälkeen peli alkoi hiljalleen kääntyä rovaniemeläisille.

Pirteästi pelannut Kalle Honka teki vieraiden kavennuksen 67. minuutilla. Se jäi RoPSin ainoaksi, vaikka paikkoja olisi ollut kolmeen tai jopa neljään lisämaaliin.

- Pisteet olivat tarjolla, mutta meillä ei ollut tänään paras päivä, valmentaja Jouni Seppälä tuumi.

RoPSin osalta syyskierros jatkuu tulevana sunnuntaina kotiottelulla TP-Seinäjokea vastaan. JP

© 2008 Lapin Kansa

Luettu 872 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227