ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 25 elokuu 2008 11:28

RoPSin B-pojille tasapeli

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPSin B-juniorit pelasivat 1-1 (1-0)-tasapelin ykkösen kamppailussa sarjakärkeä TP-Seinäjokea vastaan. RoPSin maalin viimeisteli Toni Vesala J-P Syväjärven hyvän esityön jälkeen. Isokokoinen ja taitava TP-Seinäjoki pääsi tasoittamaan ottelun vain kaksi minuuttia ennen peliajan loppua.

- Hyvä ja kontrolloitu peli meiltä, voittokin oli tarjolla, mutta hyvä näinkin, RoPSin valmentaja Jouni Seppälä totesi. Valtteri Kumpuniemi, Juuso Pitkänen ja Eemeli Romakkaniemi pelasivat hyvin RoPSin puolustuksessa. - Puolustus toimi ja saimme jäädytettyä vastustajan laitalinkin pelaamisen melko tehokkaasti. RoPSin B-poikien kausi jatkuu ensi sunnuntaina vieraspelillä Iisalmessa. MV

© 2008 Lapin Kansa

Luettu 1213 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227