ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 19 lokakuu 2008 13:58

Lahdenmäki ja Kovala RoPS:n vuoden juniorit

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(1 ääni)
Tiina Kovala ja Jarkko Lahdenmäki palkittiin RoPS:n vuoden junioripelaajina. Tiina Kovala ja Jarkko Lahdenmäki palkittiin RoPS:n vuoden junioripelaajina.

Rovaniemen perinteikkäimmän jalkapalloseuran RoPSin juniorit päättivät kautensa juhlavaan kauden päätöstilaisuuteen lauantaina Saaren koululla. Kuluneella kaudella RoPSin toiminta on ollut laajaa, sillä seuran joukkueita on osallistunut eri sarjoihin yhteensä 20. Päätöstilaisuudessa jaettiin erityispalkintoja ansioituneille pelaajille, valmentajille sekä muille seura-aktiiveille. Kaikki pelaajat saivat luonnollisesti mitalit muistoksi hienosta kaudesta.

RoPSin C-14 pojat voittivat piirinmestaruuden ja vuoden valmentajaksi valittiin joukkueen luotsi Keijo Kurvinen. B-poikien joukkue säilytti sarjapaikkansa valtakunnallisessa 1. divisioonassa. Nuorista juniorijoukkueista myös poikien E-11 ikäluokka menestyi piirisarjassaan sijoittuen toiseksi ja menestyi myös Luulajan turnauksessa. Myös useat tyttöjoukkueet menestyivät kauden aikana sarjoissaan. Ensi kaudelle RoPSin suunnitelmissa on kasata poikien A-juniorijoukkue muutaman vuoden tauon jälkeen.

Tilaisuuden odotetut tähtivieraat olivat edustusjoukkueen pelaajat Mika Nurmela, Stephen Kunda ja Antti Uimaniemi.

"Nure" Nurmela osallistuu aina mielellään junioritempauksiin.

- On hienoa tavata innokkaita poika- ja tyttöpelaajia, muistan itsekin kuinka hienoja tilaisuuksia nämä olivat omina junnuaikoinani.

Vuoden poikapelaaja Jarkko Lahdenmäki B1 joukkueesta ja tyttöpelaaja Tiina Kovala B-junioreista olivat otettuja palkinnostaan.

- Palkinto oli yllätys ja kannustaa harjoittelemaan entistäkin kovemmin, urheilijanuoret totesivat yhdestä suusta.

Tiinalle oli hieno hetki saada palkinto suosikkipelaajansa Nurmelan kädestä. Topparina viihtyvä Jarkko pitää Stephen Kundaa esikuvanaan.

Markku Saukko
© 2008 Lapin Kansa

Palkitut

Vuoden valmentaja
Keijo Kurvinen C-94

Vuoden poikapelaaja
Jarkko Lahdenmäki B1

Vuoden tyttöpelaaja
Tiina Kovala B-92-94

Vuoden puuhahenkilö
Arto Määttä

Vuoden tuomari
Veli-Matti Keränen

Luettu 1620 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227