ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 11 touko 2009 11:22

RoPS A:lle kauden toinen voitto

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPSin Tomi Hartikainen (vas.) on viimeistellyt kahdessa ottelussa neljä maalia. RoPSin Tomi Hartikainen (vas.) on viimeistellyt kahdessa ottelussa neljä maalia.

Rovaniemen Palloseuran Tomi Hartikainen ampui kaksi maalia, kun RoPSin A-juniorit voittivat Siilinjärven Palloseuran maalein 2-0 (0-0) A-juniorien I divisioonan ottelussa sunnuntaina.

Hartikaisen ensimmäinen osuma Saarenkylän kentällä syntyi rangaistuspotkusta ottelun 57. minuutilla, kun pallo oli osunut SiPSin puolustajan käteen kulmapotkun jälkitilanteessa.

Toisen maalinsa Hartikainen viimeisteli vastahyökkäyksestä erotuomarin antamalla lisäajalla, kun Joona Kortelainen vapautti hänet läpiajoon.

RoPS A:n valmentaja Jouni Sepppälä oli tyytyväinen joukkueensa taktisesti hyvään ja kurinalaiseen peliin fyysisesti vahvempaa ja isokokoisempaa vastustajaa vastaan.

Seppälä arvioi SiPSin olevan yksi kahdeksan joukkueen sarjan parhaista joukkueista.

- Viimeiset syötöt vähän karkailivat, mutta muuten joukkueen esitys oli tasapainoinen, Seppälä sanoi.

RoPS on voittanut kauden molemmat ottelunsa. Pelit jatkuvat lauantaina, kun vieraaksi saapuu sarjan ennakkosuosikki KPV Kokkolasta. PP

© 2009 Lapin Kansa

Luettu 1289 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227