ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 24 touko 2009 14:39

RoPS B tuskailee maalintekoa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran B-juniorit ovat joutuneet kovaan kyytiin jalkapallon B-nuorten I divisioonassa. Kolme viimeisen ottelun maaliero on murheellinen 1-10, ja joukkue on valahtanut 12 joukkueen sarjan pohjalle.

Lauantaina niin ikään sarjan hännillä oleva kotijoukkue AC Kajaani heläytti RoPSin verkkoa kolmeen otteeseen ja piti arvokkaat sarjapisteet 3-0-voitolla.

Pelillisesti RoPS pystyi tasaväkiseen esitykseen, ja ennen AC Kajaanin puolen tunnin kohdalla viimeistelemää johtomaalia rovaniemeläisillä oli loistopaikat maalintekoon.

- Maalinteko on nyt suurin ongelma. Me ei saada avopaikoista palloa edes maalia kohti, maalintekoharjoituksia lupaillut valmentaja Mika Lumijärvi manasi.

Isännät kaunistelivat voittonsa kahdella toisen puoliajan maalilla. Niiden välissä RoPSin Pietari Holm ajettiin taklaustilanteesta suoralla punaisella ulos.

RoPS B:n seuraava ottelu on kotikentällä OLS:ia vastaan lauantaina 6. kesäkuuta. PP

© 2009 Lapin Kansa

Luettu 1061 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227