ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 24 touko 2009 14:41

RoPS A sarjakärkeen murskavoitolla

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran A-juniorit nousivat sarjansa piikkipaikalle, kun joukkue otti lauantaina jo neljännen voittonsa yhtä monessa ottelussa A-nuorten I divisioonassa.

Tällä kertaa vastaantulijoiden kaistalla luisteli OPS-j, joka sai kotonaan kyytiä rovaniemeläisiltä lukemin 2-6 (1-3).

Maaleista vastasivat Joona Kortelainen kahdesti, Kalle Honka, Jarkko Lahdenmäki ja Antti Enbuske. RoPSin neljäs maali merkittiin oululaisten omaksi maaliksi.

Joukkueen valmentaja Jouni Seppälä oli tyytyväinen kolmeen pisteeseen, vaikka myönsi, että joukkue ei pelillisesti yltänyt ihmeisiin. Sarjan hännillä majailevasta OPS-j:stä ei ollut tason mittariksi.

- Monet pojat pelasivat tänään 70 prosentin tasolla osaamisestaan, Seppälä sanoi.

Puoliajalla kärkimiehen tontille vaihdettu Tero Himberg sai valmentajan erityiskehut taisteluasenteestaan.

RoPS A kohtaa seuraavaksi nousuhaaveidensa kannalta elintärkeässä ottelussa sarjakakkosen KPS:n kotonaan sunnuntaina 7. kesäkuuta. PP

© 2009 Lapin Kansa

Luettu 1094 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227