ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 06 kesäkuu 2009 14:38

Kurvisesta RoPSin B:n valmentaja

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Mika Lumijärven siirryttyä RoPSin edustusjoukkueen päävalmentajan tehtäviin vaihtui myös RoPSin B-junioreiden valmentaja. Lumijärvi toimi tähän asti myös B-junioreiden valmentajana, mutta keskittyy nyt ainoastaan edustusjoukkueen valmennukseen.

Keijo Kurvisesta tuli B-junioreiden valmentaja. Kurvinen jatkaa niin ikään C-15-joukkueen peräsimessä. Kurvisen lisäksi B:n ja C 15-joukkueen valmennustiimiin kuuluvat lisäksi Tapani Peura, Pentti Salminen ja Sale Rantala.
– Osa B-pojista harjoittelee jo A-junioreiden mukana. Loput pelaajat on yhdistetty C-15-joukkueen kanssa siten että harjoituksissa on vähintään 20 pelaajan ryhmä, Kurvinen kertoo.

RoPSin B-pojat kamppailevat säilymisestä Ykkösessä. RoPS on tällä hetkellä sarjassa kymmenentenä ja vaarassa pudota loppukaudeksi piirisarjaan. Ykkösen voittaja nousee syksyksi SM-sarjaan, sijoille 10-12 sijoittuneet joutuvat piirisarjaan. RoPS kohtaa vielä OLS:n, PK-37:n, Lynxin ja VPS-j:n. Paikallisvastustaja Lynx on sarjassa seitsemäntenä.

RoPS pelaa lauantaina kotiottelun oululaista OLS:ia vastaan Saarenkylässä klo 14.30. LK

© 2009 Lapin Kansa

Luettu 989 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227