ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 03 syyskuu 2009 13:39

RoPS B avasi pistetilinsä Ykkösessä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura saalisti keskiviikkona ensimmäiset sarjapisteensä B-juniorien Ykkösdivisioonan syyskierroksella, kun se tasasi pisteet oululaisen Tervareiden kanssa maalittomalla tasapelillä.

RoPS lähti hakemaan kuudennessa ottelussaan Oulusta pistettä, ja onnistui taktiikassaan Toni Vesalan, Eetu Kurvisen ja Pietari Holmin varmalla puolustuspelillä.

- Tämä oli meille henkisesti tärkeä avauspiste, joka voi sarjan lopussa olla ratkaisevan tärkeä, valmentaja Keijo Kurvinen sanoi.

RoPSin parhaat tilanteet siunaantuivat Marko Kiistalalle ja Jyrki Kokkoselle.

RoPS kohtaa seuraavassa ottelussaan ensi viikon sunnuntaina tasapisteissä sarjajumbona olevan jyväskyläläisen JJK-j:n Susivoudilla. PP

© 2009 Lapin Kansa

 

Luettu 1029 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227