ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 18 syyskuu 2009 09:38

RoPS B:lla kovat panokset sunnuntaina

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura saa sunnuntaina vieraaksi VIFK:n Vaasasta jalkapallon B-poikien Ykkösessä. Ottelu pelataan Keskuskentällä kello 13.

Ottelussa on panosta kovasti, sillä RoPS pitää sarjassa perää vain yhdellä pisteellä. Sarjan tyvipäässä putoaminen uhkaa RoPSin lisäksi Siilinjärven Palloseuraa, jyväskyläläistä JJK-j:tä ja Kemin Pallotovereita. Sarjan kolme huonointa putoaa ensi kaudeksi alueensa piirisarjoihin.

VIFK on sarjakärjessä tasapistein yhdessä Jaron kanssa ja kamppailee noususta SM-sarjaan. Myös kokkolalaisella KPV:llä on mahdollisuus sarjanousuun Vain sarjan voittaja nousee ensi kevätkaudeksi SM-sarjaan.

FC Lynx pelaa tulevana viikonloppuna Kokkolassa GBK:n vieraana. FC Lynxin sarjapaikka ei ole vielä varmistunut, mikäli kaikki tyvipään joukkueet intoutuvat hyvään syysvireeseen.

© 2009 Lapin Kansa

Luettu 1103 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227