ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 20 syyskuu 2009 11:43

RoPS A:n putoaminen varmistui

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran A-nuorten opinsauna ikäluokan SM-sarjan jumbona jatkui JJK:n vieraana Jyväskylässä.

Avausjakson selvä hallinta ei tuonut minkäänlaista palkintoa RoPS:lle, jonka putoamisen pääsarjasta kotijoukkue sinetöi 3-0 (1-0) -voitollaan.

- Meillä oli lukuisia tekopaikkoja, mutta vastustajien maali tuntuu olevan kuin noiduttu, valmentaja Jouni Seppälä sanoi.

Lauantaina "noita" oli JJK:n veräjää vartioinut Valtteri Kairaluoma. Hän hoiti vieraiden kaikki yritykset läpiajoa myöten.

- Monta asiaa on saatu kentällä kuntoon, mutta itseluottamuksessa on tappioiden jälkeen sen verran koloa, että ratkaiseminen ei onnistu, vaikka hyvin taistellaankin.

RoPS:lla on vielä kaksi mahdollisuutta ottaa voitto SM-sarjassa. Joukkue kohtaa ensi lauantaina Ilveksen Keskuskentän uudella keinonurmella ja viikkoa myöhemmin Interin Turussa. RP

© 2009 Lapin Kansa

Luettu 1431 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227