ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 15 huhtikuu 2010 12:47

Jussi Vatanen RoPSin uusi nappulapäällikkö

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Jussi Vatanen valmensi RoPSin B-junioreita kaudella 2007. Jussi Vatanen valmensi RoPSin B-junioreita kaudella 2007.

Rovaniemen Palloseura on palkannut uuden nappulapäällikön alkavalle kaudelle. Hän on 26-vuotias Jussi Vatanen, joka jatkaa omaa peliuraansa FC Santa Clausin Kakkosen joukkueessa.

Aiemmin nappulapäällikön tehtävää ansiokkaasti hoitanut Jussi Lammi keskittyy loppusuoralla oleviin opintoihinsa.

Jussi Vatanen vastaa nappulaliigaikäisten, 1999-2004 syntyneiden RoPS:n jalkapalloilijan alkujen ohjauksesta ja osallistuu myös nuorimpien ikäkausijoukkueiden toimintaan.

Nappuloille pelaaminen ja jalkapallon oppiminen tapahtuu vielä paljolti leikkien ja erilaisten pelien kautta. RoPS:n nappulaliiga ja -koulu noudattavatkin Nuoren Suomen Kaikki Pelaa - sääntöjä. RoPS:n nappulaliiga aloittaa 5. toukokuuta VIP-Info tapahtumalla Sportia Revontulessa klo 17 alkaen, jossa kauteen voi ilmoittautua. Tilaisuudessa on läsnä RoPSin miesten edustusjoukkueen pelaajista mm. Janne Turpeenniemi. Ilmoittautuminen RoPS:n nappuloihin onnistuu myös internetissä osoitteessa www.rops.fi

Varsinainen startti nappulakauteen tapahtuu on 10.5. Ounashallissa, jossa nappulakausi kevään aikana pyörii.

© 2010 Lapin Kansa

Luettu 4372 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227