ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 15 touko 2010 13:05

RoPSin B-tytöt saivat kylmää kyytiä Iisalmessa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPSin B-tyttöjen taival Ykkösessä jatkuu kivisenä. Iisalmen PK-37 kylvetti rovaniemeläisvieraitaan puhtaasti maalein 5-0 helatorstaina. Viidestä päästetystä maalista huolimatta RoPSin paras pelaaja oli maalivahti Johanna Vainionpää, joka esti torjunnoillaan todellisen murskatappion. Kenttäpelaajista kotijoukkueen vauhdissa pysyi parhaiten Anne Rautiainen.

Sarjanousija RoPS on hävinnyt kaikki pelaamaansa viisi ottelua eikä ole vielä onnistunut maalinteossa.

Valmentaja Raimo Miettunen ei ole kuitenkaan heittämässä kirvestä kaivoon.

- Kevätkierroksella sarjasta ei putoa ketään. Nyt meillä on aikaa ajaa joukkuetta sisään tälle sarjatasolle ja syyskierroksella sitten nappaamme sarjapaikkaan tarvittavat pisteet. Miettunen myönsi, että PK oli kaikessa parempi joukkue. - Nähtiin missä sarjan kärki menee.

PK tavoittelee nousua SM-sarjaan. MS

© 2010 Lapin Kansa

Luettu 1641 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227