ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 17 touko 2010 08:19

RoPSin B-tyttöjen ketsuppipullo aukesi - 8 maalia

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Aukesihan se ketsuppipullo ja kunnolla, Rovaniemen Palloseuran B-tyttöjen valmentaja Raimo Miettunen myhäili tyytyväisenä sunnuntaina Keskuskentällä.

RoPS otti kauden avausvoiton jalkapallon B-tyttöjen Ykkösessä leveästi 8-1 vastassa olleesta Oulaisten Huimasta.

- Muutimme hieman taktiikkaa tähän otteluun. Päätimme pelata kahdella kärjellä rohkeampaa hyökkäyspeliä, mikä tuotti tulosta. Maaleja olisi voinut tulla jopa toistakymmentä, Miettunen laskeskeli.

Vaikka OuHu ei kuulukaan Ykkösen pohjoisimman lohkon kovimpiin joukkueisiin, nosti eilinen voitto luottamusta jatkopeleihin.

- Hyvää oli sekin, että ratkaisijoita löytyi laajalta rintamalta, Miettunen totesi.

Tinja Jokelainen viimeisteli peräti kolme maalia. Inka Kervinen onnistui kahdesti, ja tilastoihin pääsivät myös Janita Kulppi, Anne Rautiainen ja Katariina Salmi.

Hyvän ottelun pelasivat niin ikään vasen pakki Linda Poikela ja Emma Autti. JP

© 2010 Lapin Kansa

Luettu 1905 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227