ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 25 heinäkuu 2010 13:11

RoPS kohtasi Barcelonan Kokkolassa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran 99-pojat kokivat todellisen jalkapalloelämyksen Kokkola Cupissa perjantaina. Joukkue kohtasi maineikkaan FC Barcelonan. Katalonialaisjätti on kouluttanut muun muassa tuoreet maailmanmestarit Charles Puyolin, Xavin ja monet muut maailmantähdet.

Turnauksessa voitosta voittoon edenneet espanjalaiset kaatoivat pohjoisen pojat maalein 3-0. Suoritus oli RoPSilta ryhdikäs, mutta tuloksella ei tainnut sittenkään olla niin suurta väliä.

- Tosi siistiä. Barcelonalaiset olivat kauhean taitavia ja syöttelivät paljon, RoPSin Juho Juuruspolvi kertoi silmät loistaen.

- Me pysyttiin koko eka puoliaika tasatilanteessa 0-0, nuori pelimies kertoi ylpeänä.

Markku Saukko
© 2010 Lapin Kansa

Luettu 1941 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227