ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 26 heinäkuu 2010 10:38

RoPSille viime hetken tasapelipiste

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran B-tytöt venyivät 3-3 (1-0) tasapeliin ikäluokan Ykkösen ottelussa sunnuntaina Oulaisissa. Vaihdosta tullut Jennina Sieppi laukoi pallon komeasti ylänurkkaan viimeisellä peliminuutilla. Ottelu päättyi vierasmaaliin.

Oulaisten Huima vei ottelua, johti 2-0 ja 3-1, mutta RoPSin kaukovedot olivat nyt myrkkyä kotijoukkueelle. RoPSin kaksi ensimmäistä osumaa laukoi myös vaihtopelaaja Minja Ruoho.

- Huimalla oli nopea kärki ja joukkue sumputti tiiviisti, joten kaukovedot olivat ainoa toimiva lääke, näki RoPSin valmentaja Raimo Miettunen.

RoPSin kausi jatkuu tiistaina 3.8. kotiottelulla pietarsaarelaista Unitedia vastaan. KP

© 2010 Lapin Kansa

Luettu 1513 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227