ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 04 elokuu 2010 10:27

RoPSin B-tytöille taisteluvoitto Sundom IF:stä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura pelasi jalkapallon B-tyttöjen Ykkösessä makean 1-0 (1-0) kotivoiton vaasalaista Sundom IF:ää vastaan tiistai-iltana Keskuskentällä.

Voittomaali syntyi jo 3. minuutilla, kun läpiajon päätteeksi Inka Kervinen pääsi täräyttämään pallon vasurilla takakulmaan. Senkin jälkeen kotijoukkueelle tarjoutui ensimmäisellä jaksolla maalipaikkoja, mutta lisäosumia ei nähty.

Toisella jaksolla RoPS jäi alakynteen, mutta viimeisenä lukkona maalivahti Johanna Vainionpää teki monta paraatipelastusta.

- Tämä oli todellinen taisteluvoitto, valmentaja Raimo Miettunen iloitsi ja tunnusti, että tällä kertaa matkassa oli pientä tuuriakin. JP

© 2010 Lapin Kansa

Luettu 1709 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227