ROPSKAUPPA.FI                              
×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 10574
lauantai, 31 maaliskuu 2012 09:51

Hänninen RoPSin uusi nappulapäällikkö

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Marko Hänninen (oik.) on RoPSin uusi nappulapäällikkö. Poika Vertti on yksi nappulapelaajista. Marko Hänninen (oik.) on RoPSin uusi nappulapäällikkö. Poika Vertti on yksi nappulapelaajista.

Rovaniemen Palloseura vahvistaa junioritoimintaansa ja RoPS Akatemiaa palkkaamalla nappulapäälliköksi kokeneen jalkapallotoimijan Marko Hännisen 1.4. alkaen.

Hänninen palaa kasvattajaseuraansa ja odottaa innolla pukevansa jälleen RoPSin edustusasun päälle.
Hännisellä on pitkä kokemus seuratoiminnasta ja hän on ollut mm. Suomen Palloliiton Pohjois- Suomen piirin nuorisopäällikkönä 2008–2009.
Hännisen meriitteihin kuuluu mm. Suomen Palloliiton Oulun seututaitokoulun rehtorin tehtävät ja Oulu Talent P98 valmentaminen sekä nuorisovalmennuksen korkeimman tutkinnon suorittaminen 2010, joka oikeuttaa UEFA:n B-valmentajalisenssiin vuoteen 2013 asti.
Hänninen on koulutukseltaan liikuntatieteiden maisteri.
– Tämä on yksi urani huippuhetkistä, jossa pääsen toteuttamaan lappilaisen jalkapallon tulevaisuuden tavoitteita yhdessä lukuisten ammattilaisten kanssa, hyvin hoidetussa seuraorganisaatiossa, Hänninen sanoo.
RoPS on palkannut talven aikana kaksi päätoimista ja yhden puolipäiväisen juniorivalmentajan sekä aloittanut jatkuvakestoisen junioritoiminnan kehitysprojektin: RoPS Akatemian.
RoPSin nappulaliiga ja tiivis yhteistyö RoPS Akatemia kanssa mahdollistaa harjoitusintoisimmille pelaajille suoran pelaajapolun ikäkausijoukkueiden kilparyhmien kautta aina RoPSin edustukseen saakka.
Kaksi edellistä kautta nappulapäällikön tehtäviä hoitanut Jussi Vatanen on siirtynyt seurassa päätoimisen juniorivalmentajan tehtäviin RoPS Akatemiaan.

NAPPULATOIMINNAN tavoitteita tulee käytännössä kentälle ”jalkauttamaan” myös seuran toisena päätoimisena valmentajana 1.5. aloittava Matti Kilpelä. Toiminnassa on mukana myös entinen liigapelaaja, nykyinen junioripäällikkö Marko Koivuranta.
Kaudella 2012 RoPS tiivistää edelleen nappulatoiminnassa yhteistyötä Lapin ja Rovaniemen alueen muihin jalkapalloseuroihin. Tavoitteena jatkossa on yhteisiä pelitapahtumia ja jalkapalloleirejä. Nappulaliigan jokaisessa sarjassa pelit pelataan alkavalla kaudella muodossa 4 kenttäpelaajaa + 1 maalivahti (5 vs. 5). Näin joukkueista tulee pienempiä ja jokaiseen sarjaan saadaan enemmän joukkueita.
Vuoden 2012 RoPS nappulaliiga on tarkoitettu 2001–2008 syntyneille tytöille ja pojille. Myös tytöille luodaan omat sarjat.

Kari Pyykkö
© 2012 Lapin Kansa

Luettu 3624 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227