ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 14 touko 2012 17:48

Maalinteko ontui RoPSin A-nuorilla

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Loistavia paikkoja, mutta maaleja nolla. Tässä tiivistetysti Rovaniemen Palloseuran A-nuorten kotiottelu Siilinjärven Palloseuraa vastaan. SiPS onnistui kerran ja vei pisteet mukanaan 0–1 (0– 1) voitolla.

Valmentaja Jari Alamäen mukaan toinen puoliaika pelattiin yhtä maalia, mutta RoPS ei saanut palloa verkkoon loistavistakaan paikoista.
– Samanlainen peli kuin lauantaina Vaasassa. Hallitsimme toista puoliaikaa, ylärima paukkui mutta emme saaneet maalia.
RoPS aloitti ottelun kankeasti. Lauantain peli ja matkustaminen painoi jaloissa ja Alamäen mukaan oli odotettavissa, että alku voi olla nihkeää.
– Mitä pidemmälle peli eteni, sen paremmin päästiin mukaan. Toinen puoliaika oli hieno, vain maalit jäivät uupumaan, Alamäki harmitteli.

© 2012 Lapin Kansa

 

Luettu 1289 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227