ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 07 elokuu 2012 00:07

RoPSin tytöt turnausvoittoon Luleåssa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPS 02 tytöt RoPS 02 tytöt

RoPSin 2002 syntyneiden tyttöjen vasta kasattu tasojoukkue aloitti toimintansa voitokkaasti. Joukkue osallistui Ruotsin puolella pelattavaan Luleåspelen turnaukseen viime viikonloppuna. Kotiintuomisina joukkueella oli turnausvoiton myötä komea pokaali ja kultamitallit pelaajien kaulassa.
Joukkue pelasi turnauksessa viisi ottelua voittaen ne kaikki. Maaliero oli murskaava 39-1.

Joukkueen pelaajat: Hirvonen Milla (MV), Ollonen Ronja, Kähkönen Emilia, Lindgren Julia, Piirainen Jenna-Emilia, Aska Vilma, Aska Emmi, Sievistö Sara ja Koivisto Vilma.
Tyttöjä valmentaa Tero Kähkönen ja Jarno Koivisto. Maalivahti valmentajana turnauksessa oli Pasi Piirainen, fysiikka Johanna Lindgren ja huoltajana Elena Piirainen.

© 2012 RoPS

 

Luettu 2257 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227