ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 01 heinäkuu 2013 07:40

RoPSin B-pojat nousivat Ykköseen

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Upean kevätkierroksen B-poikien Kakkosessa pelannut RoPS huipensi suorituksensa Ykkösen karsintaturnauksen voitolla Ylivieskassa sunnuntaina.

Syyskierroksella B-pojat pelaavat ikäluokan Ykköstä.

– Todella upea suoritus. On hienoa päästä Palloliiton sarjaan ja kokea uusia ja kovia vastustajia, tyytyväinen valmentaja Ville Karsakertoo.

Ylivieskassa RoPS oli ylivoimainen. Ensimmäisessä ottelussa kaatui Lapuan Ponnistus lukemin 6 – 0. RoPSin maalit tekivätJarkko Luiro, Jesper Kähkönen, Joni Paloniemi, Shamsadin Akabar ja kahden maalin Eemeli Korkala.

– Olimme selvästi parempia, Karsa kehuu joukkojaan.

Toisessa ottelussa isäntäjoukkue FC YPA meni ensin 1 – 0 johtoon, mutta RoPS kuittasi tilanteen nopeasti. Ottelu päättyi napapiiriläisten voittoon 1–3. Maalintekijöinä kunnostautuivat Luiro, Akabar ja Aku Silvenius .

– Kovempi sarja kehittää poikia huomattavasti Kakkosta paremmin. Toki pelireissut ovat pitkiä, Karsa kertoo.

Lähin vastus on FC Kemi. RoPSin suorituksen arvoa nostaa se, että joukkueessa pelaa useita 1998 syntyneitä ja jopa 1999 vuosimallin poika.

Markku Saukko
© 2013 Lapin Kansa

 

Luettu 1904 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227